Beste langhelgen på lenge

Det blir lite skriving her, noe ufrivillig lite om du spør meg. Årsaken er rett og slett at PC-en min har krasja. Bror fikset på lørdag, og senere samme dag krasjet den igjen. Siden har den vært umulig å få på - fram til i går, hvor jeg fikk startet den, men alt "sluttet å virke og må avslutte." Til og med Windows sluttet å virke. Djiiis.
Anyways, storebror forsøkte å fikse på nytt igjen i går kveld, og det kan se ut til at den virker nå. Er ikke helt 100 % sikker, men det får jeg vel testet en eller annen dag.

Jeg har hatt den beste langhelgen på lenge :D På fredag var jeg ute med teamet mitt og tok noen øl og spiste litt mat, før teamleder og jeg dro videre til en park og møtte kjæresten hans og hennes fetter. Der spilte vi frisbee, drakk litt øl og pratet. Etter hvert som det ble kjøligere ute dro vi hjem til teamleder og soset rundt der.
---------Shocking news: Jeg kom meg hjem på ti minutter. INKLUDERT venting på taxi. I Oslo sentrum! Natt til lørdag!--------

På lørdag lå jeg i hagen og solte meg. Koste litt med Gipsy, som for øvrig var helt vill. Hun var så leken at jeg begynte å lure på om hun hadde fått solstikk. Jeg har aldri sett den hunden leke før, og plutselig stod hun under trampolina og logret om kapp med håret mitt i vinden, bjeffet og løp fram og tilbake. Jaja, søt er hun i alle fall :D

På søndag solte jeg meg litt til, og spiste jordbær med fløøøøøøte <3 Digg! Og så spiste jeg masse, masse, masse is. Haha.
På mandag dro vi til Nydalsdammen for å bade. Det var kaldt i begynnelsen, men etter en liten stund var det overkommelig, så da svømte Simen og jeg bort til noen tømmer og satte oss der (les: Simen satte seg, jeg bare datt av hele tiden). Eliz var opptatt med å få Gipsy til å bade (noe mislykket), og vi dro etter hvert hjemover for å spise taco <3


Nå skal jeg snart reise på jobb, drikke smoothie (kanskje?) og sutre over at jeg har fått besøk av mensenmonsteret. Jeg er kledd i svart i dag. Jeg sørger over det lite fasjonable besøket.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits