Jente (19) rammet av PMS-anfall

Det var akkurat her i Oslo denne torsdags ettermiddagen at ei 19 år gammel jente ble rammet av det mest kjente PMS-anfallet i norsk historie. - Jeg vet ikke hva som gikk av meg, betror hun seg til bloggen sin.

For ja, jeg av alle mennesker hadde mitt første PMS-anfall på 4 år. Det hele endte med at jeg sendte melding til Simen: "PMS-kjerringa i nabohuset trenger godteri for å overleve dagen. Bli med på Rema?" Jeg tror nesten Simen (og godteriet) reddet familiefreden her i huset.
Vi spoler tilbake:

Jeg hadde lovet lillebror å hjelpe ham med å lese til eksamen, og av en eller annen grunn bestemt meg for å bruke PC-en min til det. Storebror erklærte lystig at PC-en min var fungerende igjen - til min store glede. Gleden var dog kortvarig da jeg fant ut at jeg ikke hadde Windows, neida, jeg hadde fått Ubuntu! Dette operativsystemet får selv Mac til å virke innbydende, og da er noe riv ruskende galt!
Jeg ringte storebror og ba ham installere Windows. "Njaaa," sukket han oppgitt før han la på. Jeg reagerte med å trampe inn på lillebrors rom og legge meg i sengen hans, der jeg hylte og gråt om hverandre. Enhver person som forsøkte å snakke til meg fikk tidenes styggeste blikk slengt etter dem, og jeg sverget til meg selv at jeg skulle kaste PC-en min i gulvet, hoppe på den og dra på Elkjøp for å kjøpe ny.

Jeg trampet ned trappen med tårene rennende nedover kinnene mine og formanet mamma om å pelle seg vekk fra PC-en hennes fordi jeg trengte å logge inn i nettbanken. Jeg er overbevist om at man formelig kunne se hvor sint jeg var!

Uff. Men godteriet reddet meg i alle fall <3

Én kommentar

Anette

05.jun.2009 kl.06:59

:) kul blogg, sjekk ut min? :)

Skriv en ny kommentar

hits