Hei. Mitt navn er Verena, og jeg er rød som en tomat

Nå er jeg så ekstremt solbrent at det gjør vondt å ta på seg klær. Heldigvis for resten av familien er jeg ikke særlig ekshibisjonistisk av meg, så jeg vandrer rundt i bikinitopp og en pysjbukse. Ikke så pent syn det heller, for så vidt, men så absolutt digg!

I dag startet jeg dagen med english breakfast (uten  bønner) før jeg dro videre til den lokale kiosken for å være skikkelig nordmann. Jeg kjøpte sololje, brødrene mine kjøpte snorkleutstyr. Haha.
Så tilbragte vi hele dagen på stranden, før vi i 16-tiden dro til Surfside (restaurant på stranden) for å få i oss litt mat.

Det var ikke før jeg kom tilbake til leiligheten for å dusje vekk alt saltvannet i håret og all sololjen på kroppen at jeg innså hvor rød jeg er blitt. Haha. Jeg har DET skillet etter bikiniunderdelen! Hadde jeg hatt nok guts (og for så vidt skills i å sende MMS) så hadde jeg lagt ut et bilde her, for det er helt latterlig.
Jeg trøster meg med at rødfargen etter hvert går over til å bli brunfarge. Og da, Danny, da blir du nordmannen og jeg mulatten.

Jærræ. Skal ta en tur på  toalettet, og så skal jeg se om det er noe å finne på i byen. Det er offentlig helligdag her i dag, så nesten alle butikker er stengt.

Fun fact #1: Visste du at det visstnok er ulovlig med plastposer på Malta? "I'm sorry, but it's against the law. I could give you a paper bag, though."

Fun fact #2: Visste du at det visstnok ikke er lov å selge dopapir på søndager her? I learned the hard way.

Dagens sitat:
Mamma, etter å ha sett et "Topless bathing forbidden"-skilt: "...Men jeg har jo sett mange menn som bader toppløse?"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits