Syk + Nokia N97

Jeg tror jeg begynner å bli syk. Har for det meste holdt meg inne i dag, for å prøve å forhindre en forkjølelse/influensa. Lite kult å bli syk dagen etter at man kommer tilbake fra ferie. Hah.
Jobb var gøy som alltid :D Dro på trening etter jobb, men orket ikke stort, haha. Skylder på at jeg begynner å bli syk pluss at det er leeeeenge siden jeg har trent ;p

Har fått testet ut den nye telefonen min litt. Det er en vanesak å gå fra Nokia 5310 til en Nokia N97 (såkalt smartmobil). Den klikket i forgårs, "databasefeil". Da mistet jeg alt på den. Hoh. Så den tuller litt, men det kan være like mye brukerfeil som telefonfeil. Ellers har jeg satt bl.a. Elizabeth som favoritt, i og med at jeg terroriserer henne mye for tiden. Men når jeg trykker på Elizabeth kommer navnet og telefonnummeret til lillebroren min opp... Rare koblinger det der altså. Får heller ikke lov til å ringe hvis jeg trykker på favoritten; jeg må via kontaktlista.
Telefonen er veldig bra, men for 6000 kroner hadde jeg forventet litt mer enn dette. Jaja. Den er uansett bedre enn den jeg hadde.

Jeg sovnet på sengen i sted, brukte katten som hodepute. Hun sover fortsatt i sengen min.

Tror det blir en tidlig kveld i dag, selv om jeg har lyst til å riste litt mer på fettet og sånt. Det beste er vel å holde seg inne til jeg vinner over forkjølelsen/influensaen.


33415021247483094170n400

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits