Fotosafari

Ugh, nå sitter jeg og kjeder meg halvt i hjel. Venter på at Elizabeth skal bli ferdig med å jobbe slik at vi kan ta med May Liss ut på fotosafari.

Elizabeth: Vi tar med oss May Liss ut etterpå og drar på fotosafari.
Verena: Hmmmh, ok.
Elizabeth: Men da må du komme deg ut av den joggebuksa, få på deg fine klær og sminke deg.
Verena: Åååååh...

Men ved nærmere ettertanke liker jeg tanken ;p Føler meg så mye bedre når jeg ser bra ut (no wonder, haha). Får bare håpe at fotogen-genet mitt funker sånn halvveis i dag. Vel, alt handler jo om utstråling, men dog.

For noen dager siden kom lillebror, som har lånt iPoden min i lange stunder, og spurte om han kunne legge inn litt bra (hva slags ordvalg er det?) musikk, slik at han også kunne høre på musikk der.
Så lenge du ikke sletter min musikk, så, svarte jeg. Dagen etter, da jeg skulle til Kate for å få neglene mine fikset, tok jeg med meg iPoden min. Jeg satte på shuffle, men fant bare drittmusikk (les: lillebror sin musikk) på den.
Da jeg sjekket fant jeg til min store forskrekkelse ut at han har slettet min spilleliste og laget en som heter iPodLULZ av alle ting, men kun sin musikk. Jeg ristet hardt på hodet og ringte ham.

Verena: Hvor er musikken min?
Lillebror: Den er på iPoden din.
Verena: Neeei...
Lillebror: Uuuups...

Det hadde ikke vært noe problem, hadde det ikke vært for at PC-en min for noen måneder siden klikket, og jeg mistet all musikken min. KRISE!

Vel, siden det er så populært med bilder for tiden får jeg vel legge ut et bilde av neglene mine. Jeg er kjempefornøyd!

n52667524283054563645595


Vurderer å dra en tur på Fitness Xpress etterpå. We'll see.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits