Udsigt fra Ulrikken

Jeg hilser deg, du stolte by blandt fjelde
du Kyrres gamle minnerike Stad!
Du by med duft fra Norges sagavelde
deg vier jeg mitt enkle hylningskvad!

Og aldri så jeg sydens solblå våver
så skjønn som deg, du fagre Puddefjord
som fyltemeg med fryd hver gang jeg over
din bølge gled mot elsket fedrejord.

Jeg hilser deg når solens glans forgylder
din sommers blomsterflor omkring din favn
og hele dalen i et gullslør hyller
da mangler min begeistring ord og navn!

Jeg elsker deg, du havets Kongedatter
med Mercurs Gudestav i løftet hånd
i regn, i tåke og i solskinnslatter
jeg knyttet er til deg med blodets bånd.

bergen by night

I'm baack! Har hatt det fiint på Sotra. Dagene har bestått av mat, søvn, film, kjøring, latter, shopping og... Enda mer mat? :p

Jeg fant følgende på Ikkepedia:

"Sotra ble med et uhell oppdaget av en gjeng med jøder i en robåt på vei til Askøy Konsentrasjonsleir i 1939. De første årene ble Sotra bare brukt som religiøst badeland fordi det aldri tørket helt der etter den hadde steget opp fra intet som en reversert Atlantis. Sotra ble erklært en egen stat og har idag et demokratisk slæsh diktatorstyre under lederen Angus MacGyver. Sotrabroen ble bygget i 1971 på grunn av manglende råstoffer til å produsere gaffa-tape. Sotra er også kjent for å stå bak monsterhitten "Ghetto Tannbørste", være verdens største forbrukere av Skruf Porsjon og ha solgt atomvåpen til Nord-Korea.


Ikke alle liker Sotra. Grunnen til dette er fordi Sotra ikke er for alle. For å kunne passere Sotrabroen må man ha Sotrapasset som man bare får dersom man fødes i parkeringsgarasjen på Sartor Senter, bestå slengtau-testen som går på både tid, lenge, fart og teknikk, kunne si "MacGyver rocks!" 38 ganger raskt etter hverandre og kunne styrte iallefall 3 halvlitere på rappen. Andre grunner til at folk ikke liker Sotra er fordi innbyggerene en gang på åttitallet opprettet et giraff-utleie som resten av verdensbefolkningen ikke fikk benytte seg av på grunn av de høye inntakskravene ved Sotrabroen.

Askøy er underlagt Sotra og brukes til å oppbevare brunsnegl og Frp-tilhengere utenfor Sotraområdet. Dette er del 1 i okupasjonsplanen til Sotra, også kalt Operasjon Vaffel."

Sartor senter <3

bergen

Sånn. Nok propaganda for now. Jeg skal snart ut og kjøpe støvletter, woooh!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits