Om lengselen til julaften og dramaet på dysleksidager

Jeg gleder meg så fælt til jul! Det gjør nesten vondt å tenke på. Det er ikke "jeg-vil-ha-jul-nå-værsåsnillnåmedengangførjegdør", men en slags rolig "kjenner jeg at det passer bra med litt julefeiring".  Aller helst skulle jeg sett at vi spoler over oktober og november, og heller hopper rett på desember. Med andre ord: Vi hopper over høsten og slapsevinteren, og går i møte en sterk vinter med mye kram snø og solskinn som glitrer i snekrystallene.

Jeg har allerede begynt å tenke på julegaver - ja, de første gavene er faktisk kjøpt inn. I sted kjøpte jeg gavepapir, så nå gjenstår det å rydde rommet slik at jeg får plass til å pakke inn alt sammen. Ork. Å rydde rommet, altså.

Da vi var på IKEA i sted stod Simen og jeg som små barn rundt juletreet da vi fikk øye på juletrepynten, haha. Store, røde julekuler - med glitter! Så ekstremt gay, og så ekstremt kult. I loved them! Tror jeg må kjøpe dem, altså. Henge dem opp på rommet?

10julegavetips31631p


I år skal verdens beste "sviger"søster og hunden hennes feire jul med oss. Aaaawh, det blir koselig. Jeg dusjet hunden hennes i sted, forresten. Jeg tror jeg døde litt av forelskelse, altså.
s20te2  Jeg har funnet et stygt bilde: Midtskill, unibrow, puppeløs og altfor tynn. "Jaja, ikke vær så streng med deg selv nå!"


Well well.
På dysleksidager der jeg så tydelig leser vreden i verden er det godt å ha gode venner <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits