Designerdisaster

På lørdag fikk jeg en funky idé om å lage egne klær. Jeg satte i gang med å tegne, og jeg har mange kule ideer - men klarer jeg å sette dem ut i praksis? Jeg nektet å tro at jeg klarte det, men satte likevel i gang. I går dro jeg til Grønland for å kjøpe tekstil, og jeg forsøkte for første gang siden barneskolen å mestre en symaskin. Min forrige erfaring med symaskinen var ikke akkurat noen bragd.

Jeg har plaget meg selv opp og ned de siste dagene og nettene med ideer til hva slags klær jeg skal lage. Jeg har til og med gått så langt som å finne navn på kolleksjoner (jeg mener, en kolleksjon med cocktailkjoler jo bare hete Cocks and Tails). Det har i det minste vært morsomt ;p

May Liss likte ideene mine veldig godt, og Elizabeth lo godt - men innrømmet at ideene var geniale. I det minste noen av dem, haha.

I dag har jeg altså fullført to plagg, med hjelp fra May Liss. Vel, det ene "plagget" er en ferdigkjøpt genser med et påsydd hjerte, så det første plagget jeg/vi har laget helt fra scratch er dette:

1103232101167524252667524295082973317490n


Litt mørkt bilde, men det viser i alle fall ferdig resultat.

Til å være første gang kan det ikke være sååååå ille! Så watch out, Moods of Norway, here I come!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så legge meg.

Én kommentar

sluagh

24.des.2009 kl.00:08

Apropos design - sy igjen snart? K R E A T I V I T E T ! :D god natt :)

Skriv en ny kommentar

hits