Sunday people

Jeg hater egentlig søndager. Mest fordi det er den dagen i uken der folk (inkludert meg selv) er for late til å finne på noe, slik at det ender opp med at jeg kjeder meg halvt i hjel. Nå, derimot, har jeg egentlig ingen å finne på noe med uansett, så søndagene er egentlig helt OK. Siden jeg nå også har influensa, har jeg en god grunn til å bare ligge på sofaen og se på drittfilmer på TV-en. 

 

For å føle at jeg har fått noe ut av dagen, har jeg ryddet og støvsuget hele leiligheten. Det vil si, jeg er ikke ferdig med ryddingen, men gulvene er i alle fall rene. Sånn sett er det greit å ha en leilighet, for da er det alltid noe å gjøre. Om jeg orker å gjøre noe er jo en annen sak, men... Haha. Jeg har prøvd å samle krefter til å barbere leggene mine i over en uke nå, men jeg bare orker ikke. Skal vel få gjort det i dag. 

Siden jeg ikke har matlyst når jeg er syk, har jeg ikke fått i meg mer enn en pose nudler og en Lollipop-is siden fredag. Det er vel i og for seg positivt, for da slipper jeg å sprenge studentbudsjettet mitt. Hah. 

 

Savner Bergen <3 

Savner Oslo <3

Savner den flinke fotografen som tok dette bildet <3

Savner disse to <3 

Savner å se på Frustrerte Fruer sammen med mamma <3Savner deg <3

SAVNER Å HA PENGER!!!Savner å drikke smoothie med deg <3

Én kommentar

Tessssssie

30.aug.2010 kl.17:23

du da!!.... jeg kommer på fredag! også blir det masse masse masse starbucks på deg om noen mnd!

Skriv en ny kommentar

hits