Siden sist + dagens PostSecret

Jesus, jeg kan ikke huske sist jeg skrev her. Men det var visst i august. Rett etter at jeg flyttet til Sandnes, med andre ord. Nå har jeg bodd her i fem måneder, og jeg stortrives - selv om jeg selvfølgelig savner venner og familie veldig mye. 
Akkurat nå har jeg eksamensperiode. To eksamener er besvart og levert (hjemmeeksamen begge to), og det gjenstår to til før jeg kan ta meg juleferie den 17. desember. Neste eksamen er på torsdag. Jeg har faktisk ikke fått eksamensnerver enda... Ulikt meg. Hehe.

Jeg har hatt influensa i en uke nå, og det suger bigtime. Det startet med vondt i kroppen, 39 i feber og generell slapphet. Etter noen dager kom oppkast i tillegg - og i går kom toppen av kransekaka: Bihulebetennelse. Vel, jeg kaster ikke opp lengre, så det er jo litt bedring. Nå går jeg på antibiotika og satser på å bli frisk i løpet av morgendagen, på et eller annet mirakuløst vis.

Leiligheten ser ikke ut i måneskinn. For en måned siden startet eksamensperioden, og da nedprioriterte jeg rydding, oppvask, vasking av klær, støvsuging og... Alt. Nå har det gått en måned, og leiligheten ser verre ut enn noensinne. Så i morgen, folkens... I morgen skal jeg opp kl. 10:30, ta oppvasken, spise frokost, ta oppvasken IGJEN, rydde leiligheten (OK, i alle fall stua og badet), støvsuge (det trengs) og kanskje vaske. Deretter skal jeg ta meg en velfortjent dusj og dø i sofaen. Ahh.

For helt seriøst, du forstår at det er lenge siden jeg gikk ut med søpla på badet når det ligger åtte (ÅTTE!) tomme doruller ved vasken fordi søppelbøtta er full. Jesus. Do the math. Jeg er én person, så åtte doruller tar litt tid å samle opp...

 

Jaja. Nå har jeg en helt vill ting på Facebookstatusen min:

 

Verena tar 10 situps for hver person som liker denne statusen.
about an hour ago ·

26 people like this.

 

Det vil si at hittil skal jeg ta 260 situps. Gruer meg, haha.

 Dagens PostSecret :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits