En sårt etterlengtet oppdatering...

Jeg glemmer å blogge, haha. Dagene har egentlig gått i ett de siste månedene. Lillebror S. "flyttet" inn (ev. var på et lengre besøk) i februar, og har vært her frem til 16. mai. Han kommer tilbake i slutten av mai, så i mellomtiden skal jeg sørge for å 1) bli ferdig med eksamen, 2) shine opp leiligheten og 3) ordne praktiske ting med tanke på jobb. For jeg har nemlig fått verdens mest spennende sommerjobb, jeg gleder meg sånn! 

S. og jeg har egentlig ikke gjort stort mens han har vært her. Jeg har jobbet med eksamener mens han har jobbet med huseier. Han har irritert seg over at jeg alltid er på butikken, og jeg irriterer meg over at jeg ikke har penger til å shoppe. Det suger å være student. Neida.

Nå sitter jeg med eksamen i retorikk, det kan jo bli... spennende. Det er heldigvis den siste eksamenen jeg har, så 27. mai kan jeg ta meg sommerferie :)  Helt til jobben begynner, that is. Jeg kjedet meg en kveld og sminket meg. Lol.

 Tidenes sutretryne, men bortsett fra det: Jobbuniform <3 Og dersom ingen la merke til det:Haha, så uendelig stygt! Men dette er altså 17. mai-neglene mine, siden jeg ikke hadde sløyfe.

 

Noen bilder fra skolen/skolerelaterte ting:
Stygg håndskrift, men dette er notater til en analyse av Tolgadialekten.

 Mari utenfor Bryne bibliotek.

 Foreleser frøs litt i timen, så han tok på seg jakke og skjerf mens han foreleste om 1940-tallet <3

 Undervisning i retorikkJeg prøvde å holde meg våken klokken 09:00 mens jeg leste retorikk på lesesalen.

 

 

Én kommentar

andrrrea97

13.jun.2011 kl.10:55

fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits